פענוח תוצאות ב.ד

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/12/2011 | 17:22 | מאת: נתנאלה

שלום ד"ר בת 39 ללא ילדים, אחרי 4 טיפולי IVF כושלים. בכל שאיבה היו המון ביציות (13-20) והמון הפריות (עוברים) בדרגה בינונית. עשיתי בדיקת דם כהכנה ל IVF חמישי, ביום ה3 למחזור,להלן התוצאות: LH 5.4 FSH 7.60 DHEA-S 9.47 Testostorone 0.90 השאלות שלי: האם הפרופיל ההורמונלי תקין? האם הרזרוה השחלתית תקינה? אני בריאה, צילום רחם תקין, האם יש סיכוי טוב להיריון? אנא תשובתך תודה

19/12/2011 | 18:06 | מאת: פרופ' שחר קול

הפרופיל תקין, הרזרבה מצויינת על רקע מספר רב של ביציות שנשאבו ממך. יש סיכוי טוב להריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית