לקראת הסטרו' ניתוחית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/12/2011 | 21:15 | מאת: נתנאלה

שלום ד"ר עברתי הסטרוסקופיה אבחנתית ב 06.12 אחריה היה לי דימום קל שנמשך יומיים. הייתי אמורה לקבל ב 11.12 , לפני כמה ימים התחילו הפרשות חומות נוטות לצבע חציל ולפעמים ורוד, ולפעמים קרישי דם אדומים קטנטנים, אבל בעיקר חום וורדרד. העניין מוזר לי, אני אמורה לעשות ביום א' בדיקת דם (נאמר לי בין 3-5 למחזור) כהכנה להיסטרוסקופיה ניתוחית ביום ה' הקרוב, כי בבדיקה נמצא פוליפ קטן. אני בספק האם זה מחזור? צבעים שונים ובכמות זעירה. אני רוצה לציין ששורף ומגרד באיזור למטה כאשר אני עושה פיפי לא ברור לי אם זה מהנרתיק או מחוצה לו.וכן יש לי כאב בטן תחתונה. הערה חשובה: לא קיימנו יחסים אחרי המחזור הקודם. השאלות שלי: מה ההסבר שלך למצב? האם לעשות ב.ד ביום א'? האם לדחות את ההסטרו'? אנא תשובתך וסליחה על אורך השאלה תודה רבה!

18/12/2011 | 10:37 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כנראה לא מחזור. 2. כן, בדיקת דם תוודא מצבך ההורמונלי. 3. לא, אם בדיקת הדם מתאימה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית