בדיקת ביוץ ביתית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/12/2011 | 17:53 | מאת: שירה

שלום, רציתי לדעת בבקשה מתי בדיקת הביוץ אמורה להראות תוצאה חיובית אם הווסת שלי סדירה כל 33 ימים? בדקתי היום ואני ביום ה-15 לווסת ולא נראתה עלייה. האם יש ממה לחשוש או שאתן לזה עוד כמה ימים? ומתי הכי מאוחר יכול להיות ביוץ בווסת של 33 ימים? תודה.

16/12/2011 | 19:45 | מאת: פרופ' שחר קול

ביוץ ביום 18

16/12/2011 | 21:21 | מאת: שירה

היי, תודה על המענה. בהמשך לשאלה אשמח שתענה לי על עוד 2 שאלות: 1. בדיקת הביוץ הביתית אמורה להיות חיובית 3 ימים לפני הביוץ - כלומר היום (על פיך - כשהביוץ ביום 18), וכאמור, היא הייתה שלילית אז מדוע טרם הופיעה העלייה בהורמון כבר היום? 2. שמעתי על ביוץ מאוחר, באם יש לי, מתי הכי מאוחר במהלך החודש יכול להופיע הביוץ המאוחר? אני מזכירה שהווסת שלי היא כל 33 יום. תודה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית