3 כשלונות אחרי הריון ivf

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/10/2019 | 17:35 | מאת: גיגי

שלום אני בת 37 עשיתה שאיבה של ביציות לפני שנה והיו לי 6 בלסטוציט מצויינים .וניסיתי לכנס להיריון דרך ivf 3 פעמים ולא צלח . כל פעם היו מחזירים רק עובר אחד בלסטוציט .השאלה שלי האם בשלב זה עדיף להחזיר שני עוברים בלסטוציסט ביחד ולא רק אחד ? האם לנסות על בסיס טבעי ? כל פעם היה הורמונלי. ידוע שאין לי כל בעייה . הivf רק בגלל מין עובר . יש לי 4 בנות הריון טבעי רגיל בלי כל התערבות. מה ההצעות שלך לשלב הבא ???

12/10/2019 | 10:17 | מאת: פרופ' שחר קול

לערוך ברור של כשל השרשה חוזר, עם דגש על תקינות חלל הרחם. להמשיך במדיניות של החזרת עובר אחד בלבד. אפשר על מחזור טבעי, אך הנתונים לא מוכיחים שזה עדיף.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית