עזרה בפיענוח תוצאות צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/10/2019 | 15:27 | מאת: שירן

בת 32, ללא הריונות בעבר ולאחר 2 הזרעות טבעיות שלא צלחו. נשלחתי לצילום רחם והתוצאות היו: החצוצרה מימין עדינה עם מעבר חופשי לחלל הצפק. פיזור נראה יחסית מוגבל. החצוצרה משמאל עם מספר איזורים מורחבים. פיזור תקין. הידרוצלפינקס קל משמאל. הפגישה עם הרופא רק אחרי החג. האם יכול להפריע לקליטת הריון? האם תוצאה כזאת יכולה לזרז מעבר לivf או שעדיין יהיה צורך להמשיך בהזרעות?

06/10/2019 | 16:27 | מאת: פרופ' שחר קול

התוצאה מזרזת ההחלטה על הפרייה

06/10/2019 | 18:33 | מאת: שירן

נזכרתי במשהו שאולי קשור. הביוץ שלי הקדים והייתי כנררה בביוץ הזמן הבדיקה. האם יתכן שהשפיע על התוצאות והנוזלים הגיעו משם והבדיקה תקינה בעצם? תודה!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית