זריקת פירגניל למה מיועדת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/09/2019 | 12:02 | מאת: נינא

אני בסבב החזרת בלסטוציסט מוקפא על בסיס הורמונלי . נתנו לי זריקת פרגיניל ביום ההחזרה . רציתי לשאול האם הזריקה הזאת נותנים אותו ביום ההחזרה ולא ביום השאיבה ? האם פירגניל היא שווה לאוביטרל או שונות בכלל ? ואחרי כמה זמן מזריקת פרגיניל ( קיבלתי ביום ההחזרה ) אני יכולה לבדוק ביטא ( החזירו לי בלסטוציסט ) ?

11/09/2019 | 18:43 | מאת: פרופ' שחר קול

פרגניל מכיל את הורמון ההיריון ממקור שתן של נשים בהיריון. אוביטרל מכיל את הורמון ההיריון המיוצר בטכנולוגיה של דנא רקומביננטי. שניהם יתנו תשובה חיובית להיריון במשך 8-9 ימים .

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית