תמיכה ואוכל אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/09/2019 | 17:09 | מאת: אורטל

היום היתה לי החזרת עובר על בסיס הורמונלי . קיבלתי גם היום זריקת פרגניל . ותמיכה 4 אסטרופם ביום ו2 דופסטון ביום ו 2 אנדומטרין ביום . 1) האם עוד 9/ 10 ימים יכולה להיות בדית דם לביטא מהימנה ? כאילו מתי החומר של הזריקה נגמר מהגוף ולא משפיע בתוצאה ? 2) האם התמיכה שאני מקבלת מספיקה ? אני יכולה להוסיף עוד מנת אנדומטרין ביום כאילו שיהיו 3 פעמים במקום 2 ? 3) מה עם האוכל והשתייה אחרי ההחזרה ? יש מהמאכלים האלו אסור: פיצה , זעתר ,לבנה וגבינות , טונה ? תודה מכל הלב

11/09/2019 | 18:38 | מאת: פרופ' שחר קול

פרגניל יכול לתת תשובה חיובית להריון עד 8-9 ימים מהזריקה. אפשר להעלות אנדומטרין ל - 3 ביום. אין מגבלה על אוכל או שתיה.

11/09/2019 | 19:30 | מאת: אורטל

האם פעמיים אנדומטרין היום לא מספיק עם 2 דופאסטון ?? זה עלול להזיק להשרשה כאילו זה מינון פחות ממה שצריך ?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית