בטא נמוכה ביום ה-10 להחזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/09/2019 | 20:29 | מאת: מתפללת

שלום רב, ב-21.8 בשעה 1:00 בלילה הזרקתי אוביטרל. ב-22.8 עברתי שאיבה. ב-25.8 החזרה של עובר אחד בן 3 ימים. באותו היום הזרקתי חצי אוביטרל. מיום השאיבה לוקחת 4 נרות אנדומטרין בכל יום. היום, 10 ימים לאחר ההחזרה בטא 11. האם מדובר בשאריות של אוביטרל? הבנתי שאוביטרל מתנקה לאחר כשבוע. האם יכולה להיות תחילתו של הריון והבדיקה פשוט נעשתה מוקדם מידי?

05/09/2019 | 11:11 | מאת: פרופ' שחר קול

כנראה שאריות אוביטרל שניתן כתמיכה. יש לחזור על הבדיקה ביום שישי 6.9 או ביום א , 8.9

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית