אחרי הפלה כימית להיקלט שוב.

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/08/2019 | 18:29 | מאת: דנית

בעקבות ההריון הטבעי המפתיע בגיל כמעט 45 ושהסתיים כהריון כימי(בטא מקסימום שנימדדה 248)קיבלתי"תיאבון"והחלטתי לנסות להיקלט מיד שוב. 30.7 בטא 248 פרוגסטרון 34 ואסטרדיול 455 6.8 בטא 106 פרוגסטרון 2 וחצי ואסטרדיול 124.ביום הזה התחיל הדימום 8.8 בטא 118 9.8 בטא 59 והדימום מפסיק ביום זה עד שעות הערב.טסתי לחו"ל אחר הצהרים לגרמניה. 18.8 לפנות בוקר חוזרת לארץ.אעשה בטא לוידוי התאפסות וב19 לחודש בבוקר ביקורת רופא.ברצוני להתחיל ביום זה מעקב ביוץ. ל18.8 לבדיקה יש לי לבטא,פרוטסטרון ואסטרדיול.צריך להוסיף גםlh?לבקש מהלבורנטית שתוסיף?וצריך עוד משהו להוסיף או בטא פרוגסטרון אסטרדיול וגם lh זה מספיק במקרה הזה?

12/08/2019 | 07:18 | מאת: פרופ' שחר קול

להוסיף LH

12/08/2019 | 09:41 | מאת: דנית

כרגע אני בחו"ל וחוזרת לארץ ב18 לחודש לפנות בוקר ישר לבדיקת הדם לוידוי התאפסות בטא.לפי כל הנתונים שקודם רשמתי מתי לפי ההערכה יהיה הביוץ הקרוב-הראשון שאחרי ההפלה של ההריון הכימי פלוס מינוס כמה ימים לכאן או לכאן?לדוגמא:אם תירשום שלפי ההערכה הביוץ יהיה סביב 26 לאוגוסט אז זה אומר שסביר להניח שהוא יהיה בין 22 ל30 לחודש(26 פלוס מינוס כמה ימים לכאן או לכאן).

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית