10 ימים אחרי הזרעה התייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/06/2019 | 11:20 | מאת: ספיר

עשיתי הזרעה ב-28 למאי ומאתמול התחילו כמו דימום.. בהתחלה זה היה רק בניגוב וגם לא ממש דם אלא צבע בורדו ויותר הפרשות כאלה.. והיום זה כבר חיצוני גם על הפד ואומנם הפעם זה כמו מחזור אבל עדיין סוג של בורדו או חום.. האם זה יכול להיות דימום של השתרשות או מחזור שהקדים? :/ בדרך כלל אני מקבלת מחזור כל 33 יום והפעם אני בקושי ביום ה-20 ואין לזה היגיון ויש לי עוד כמה ימים לבדיקת דם של היריון. אפשר לראות משהו בבדיקת היריון ביתית? אשמח לעזרתך ♥

07/06/2019 | 23:31 | מאת: פרופ' שחר קול

כנראה מחזור. יש לברר היטב סוג ומינון התרופות שקיבלת לפני הביוץ.

08/06/2019 | 09:59 | מאת: ספיר

לא קיבלתי כלום.. עשיתי הזרעה טבעית עם אוביטרל.

11/06/2019 | 09:03 | מאת: פרופ' שחר קול

יש להמתין 14 יום מיום ההזרעה, ואם לא מגיע מחזור לבצע בדיקת דם להיריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית