שאיבה אחרי הזרקת אלנובה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/04/2019 | 15:10 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי בגיל 44 וחצי מחזורים קצרים(סביבות 22 ימים למחזור)וביוץ מוקדם לפחות במחזור האחרון(הביוץ במחזור שלפני זה שהתחיל אתמול היה כנראה ביום 9 או 10)קיבלה אתמול 28.4 ווסת אחה"צ והבוקר התחילה טיפול הפריה-הזריקה אלנובה לכן בימים הקרובים היא לא צריכה להזריק.האם בנסיבות האלה אפשר יהיה להגיע לשאיבה עוד לפני ערב יום העצמאות,כלומר עד יום שלישי 7.5(ביום 7.5 זה בסדר.רק שלא יהיה ביום הזכרון 8.5)?

30/04/2019 | 09:10 | מאת: פרופ' שחר קול

תלוי כמובן בתגובה השחלתית. יש לזכור כי בגיל 44 עדיף לתת את גורם הביוץ על זקיקים קטנים יותר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית