בטא לא הוכפל במדויק ....

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/04/2019 | 17:12 | מאת: לי

שלום ד״ר ב20.3 עברתי הזרעת שני עוברים טריים. לאחר 12 יום הבטא הייתה 87 והיום ביום ה14 154 כלומר ההכפלה לא ממש הוכפלה אלה פחות ב20. האם המצב תקין. עוד משהו, יש לי בעיות שינה קשות ואני נוטלת נוקטורנו 2 כדורים בערב האם זה מסכן את העובר? האם יש כדורי שינה לנשים בהריון. תודה מראש

03/04/2019 | 11:54 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ניתן לקבוע תקינות הריון בשלב זה, יש להמשיך לעקוב. לגבי תרופות בהיריון: מומלץ להשתמש בשירותי הייעוץ הטרטולוגי של משרד הבריאות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית