טיפול IVF כושל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/12/2011 | 23:26 | מאת: סיגי

דוקטור שלום טופלתי ע"י רופא שנתן לי לאורך כל הטיפול אותו טיפול ללא שינוי בפרוטקול היה הריון שהסתיים לא היה דופק מאחר ואני סובלת מאנדומטרוזיוס הרופא החליט שאני צריכה תרומת ביצית הריני לציין שהביציות המופרות מס התאים הינו נע ביין 6-8 לא ברור לי על סמך מה הרופא מחליט החלטה שהיינה ריווחית מבחינת כספית ולא חושב שאם הביציות המופרות הינן במצב מעולה אולי הטיפול שלו לקוי . הומלץ לי להחליף רופא וקיבלתי אכן פרוטוקלים טיפול אחרון נכשל עקב חוסר תקשורת ביין הרופא המטפל להסבר האחיות במקום שאגיע ביום הראשון לבדיקת דם נאמר לי להגיע ביום השישי לאחר שכבר הזרקתי זריקות , נאמר לי להפסיק להזריק , ולחכות למחזור הבא , הריני לציין שזהו היה הטיפול האחרון שלי ע"פ החלטת הרופא המטפל , אודה לחווץ דעתך תודה רבה סיגי

14/12/2011 | 07:07 | מאת: פרופ' שחר קול

אם הושג לאחרונה הריון שהסתיים בהפלה טבעית, הרי יש סיכוי סביר להשיג הריון נוסף , בתקוה שיהיה תקין.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית