HIER לגילאי 40+ לשיפור הצלחה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/03/2019 | 22:07 | מאת: דורית

ד"ר שלום קראתי כי טיפולי HIER לגילאי 40+ יכולים לשפר את הסיכויים להפריות תקינות ושיעור הריונות. האם מבוצע בארץ? אם כן - האם מוכר ואכן מומלץ לגילאים מבוגרים? https://www.centerforhumanreprod.com/fertility/highly-individualized-egg-retrieval-hier/ תודה

10/03/2019 | 10:04 | מאת: פרופ' שחר קול

בוודאי. בגילים המבוגרים יש לתת זריקת הביוץ על זקיקים קטנים יותר.

10/03/2019 | 20:39 | מאת: דורית

האם לאחר השאיבה מפרים את הביציות מיד או שמגדלים אותן בחוץ עוד יממה? ומהו התבחין מלבד הגיל לשימוש בשיטה זו?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית