דימום לאחר צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/02/2019 | 14:36 | מאת: שירן

ביום שני עשיתי צילום רחם ואתמול היתה הפרשה רגילה אבל לאחר קיום יחסית החל דימום של דם טרי למשך כל היום. אציין שאני עם אסטרופם מיום חמישי בעקבות רירית דקה. מה הסיבה לדימום? נשאר אולי עוד חומר שאמור לצאת מהבדיקה?

27/02/2019 | 14:44 | מאת: פרופ' שחר קול

בספק אם הדימום קשור לצילום הרחם. יש להיבדקתעל ידי רופא/ה נשים. יש לברר תשובת בדיקת פאפ אם בוצעה. יש לשקול קולפוסקופיה.

27/02/2019 | 20:08 | מאת: שירן

תודה רבה על המענה. פאפ עשיתי לפני חודש יצא תקין כמו כן, יצא תקין לגבי קולפוסקופיה. יש אפשרות שזה מהאסטרופם?

03/03/2019 | 14:31 | מאת: פרופ' שחר קול

אסטרופם לא אמור לגרום לדימום.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית