כאבים בצד אחד גב תחתון אחרי הזרעה+תמיכה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/02/2019 | 11:17 | מאת: חוששת

שלום, אני שישה ימים אחרי הזרעה שניה וכבר שלושה ימים לוקחת תמיכה נרות אנדומטרין. היום החלו לי כאבים בגב התחתון בצד אחד- כמו תחילה של כאבי מחזור.. האם יכול להיות שזה מהאנדומטרין? האם יכול להיות שזה מבשר על דימום או חוסר הצלחה של ההזרעה? ממש חוששת... אשמח לעזרה

27/02/2019 | 14:40 | מאת: פרופ' שחר קול

אנדומטרין לא גורם לכאבים בגב תחתון. הכאבים אינם מבשרים הצלחה או כישלון של הטיפול.

27/02/2019 | 14:50 | מאת: חוששת

תודה על התגובה. זה יותר ויותר מרגיש כמו כאבי מחזור:( האם מחזור יכול להקדים בארבעה ימים למרות שכביכול ההזרעה תוזמנה ליום ה19 מהמחזור מה שאמור לגרום למחזור להגיע מאוחר יותר מהתאריך הרגיל במקרה שההזרעה לא הצליחה?

01/03/2019 | 07:50 | מאת: פרופ' שחר קול

אם משתמשים באוביטרל לתזמון הביוץ תיתכן הקדמה של המחזור.

03/03/2019 | 14:32 | מאת: פרופ' שחר קול

במחזורי טיפול בהם היה שימוש באוביטרל יתכן והווסת יקדים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית