ניתוח קיסרי וכל הנלווה לכך .

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/02/2019 | 09:06 | מאת: מירי

שלום לך . אני צפויה לעבור ניתוח קיסרי . בעבר ילדתי באופן רגיל . אבל הלידות היו מאוד מאוד קשות כיום אני מעל 40 ובחרתי ללדת קיסרי . אנשים ממש מפחידים אותי מניתוח שזה קשה מאוד . ואני ממש חרדה . אני יכולה לקחת כדור ואבן ביום של הניתוח? שיקל עליי ? תודה רבה .

27/02/2019 | 09:15 | מאת: פרופ' שחר קול

חבל מאוד שאנשים "טובים" מפחידים אותך. מדובר בניתוח קצר, ולא קשה. לפני הניתוח תיפגשי עם הצוות הרפואי שיבצע הניתוח, וזו ההזדמנות להעלות שאלות ובקשות. בהצלחה.

28/02/2019 | 12:55 | מאת: מירי

הצלחת קצת להרגיע אותי :-)

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית