הריון ופוליפ ברחם אשמח לעזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/02/2019 | 09:09 | מאת: דנה

שלום וברכה לאחר 4 שנים נקלטתי להריון טבעי לפני ההריון כשהייתי עושה אולטרסאןנדים אמרו לי כי קיים פוליפ ולכן אני לא נקלטת האם במהלך ההריון במידה ואכן היה פוליפ היו אמורים לראות אותו? היה נמצא לי העובר? או שכול הזמן הזה זה היה מבנה הרירית? אשמח לעזרה

27/02/2019 | 09:13 | מאת: פרופ' שחר קול

פוליפ ברחם עלול להפריע להשרשת העובר, תלוי בגודלו ומיקומו. אם יש חשד לפוליפ מומלץ לבצע היסטרוסקופיה. אם השתרש הריון ברחם , הפוליפ לא אמור להפריע למהלך ההיריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית