חוסר איזון הורמונאלי ומחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/01/2019 | 15:34 | מאת: שרון

שלום, אנחנו מנסים להיכנס להריון מזה כ 5 חודשים. משך הפסקתי שימוש בגלולות. 3 חודשים ראשונים קיבלתי מחזור כל 37 יום. מחזור רביעי קיבלתי ב28 יום ומחזור נוכחי עדיין לא הגיע לאחר 45 ימים!! בדיקות הריון שליליות. בחודש האחרון התחלתי בפעילות ספורטיבית ושמירה על תזונה בריאה ( ללא ירודה במשקל) לוקחת אומגה 3 וחומצה פולית. התחלתי דיקור כי הבנתי שזה מכין את הגוף ומסייע. מה אפשר לעשות? האם ללכת לרופא לקבלת כדור שיגרום למחזור? מה יכולה להיות הסיבה? האם זה מעיד על חוסר איזון הורמונאלי?

28/01/2019 | 20:30 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לבצע ברור מסודר על ידי רופא מומחה בנושא הפוריות. החשד הוא שיש בעיה עם הביוץ שלך. ״חוסר איזון הורמונלי״ הוא מושג חסר משמעות. יש להגיע לאבחנה מדוייקת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית