שאלה דחופה בטא שלא יורדת

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/12/2018 | 11:50 | מאת: דנה

שלום. אחרי החזרת 4 עוברים טריים בטיפול IVF. לפני שבוע החליט הרופא בגלל עלייה איטית ולא תקינה של הבטא, שההריון אינו תקין. הפסקתי תמיכה. הבטא היתה לפני שבוע 451. קיבלתי מחזור לפני 4 ימים. היה יחסית קצר. היום שבוע לאחר מכן בטא 461 E2 קטן מ76.5 P קטן מ1.2 למה הבטא לא יורדת? אני מאוד לחוצה, בבקשה תשובתך

20/12/2018 | 16:18 | מאת: פרופ' שחר קול

יש אפשרות שמדובר בהריון חוץ רחמי, ולכן מומלץ להיות במעקב הדוק וקפדני.

20/12/2018 | 16:19 | מאת: פרופ' שחר קול

יתכן ומדובר בהיריון חוץ רחמי. מומלץ מעקב הדוק וקפדני על ידי הרופא המטפל / היחידה המטפלת.

20/12/2018 | 16:37 | מאת: דנה

הונחיתי עי הרופא לעשות בדיקת בטא שוב בעוד 3 ימים ואז יחליט. מה עושים במידה ויתגלה שזה חוץ רחמי?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית