פרגובריס בזמן טיפולים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/11/2018 | 19:41 | מאת: מיכל

הבת שלי בת שנתיים וחצי בלעה טיפת פרגובריס שנותרה על הבקבוקון. אני בטיפולי פוריות. מאוד מאוד דואגת ולחוצה מנזק לטווח ארוך. מה יכול לקרות מזה? תודה

09/11/2018 | 08:15 | מאת: פרופ' שחר קול

כלום. החומר יתפרק בקיבה שלה.

09/11/2018 | 08:42 | מאת: מיכל

הרי ממליצים לא לעשות זריקות פוריות בזמן הנקה כדי שההורמןנים לא יעברו לתינוק. אז יכול להיות שהם כן נספגים בגוף של התינוק?

10/11/2018 | 15:19 | מאת: פרופ' שחר קול

אם ניתן בזריקה לאם, החומר יכול לעבור לתינוק. כמו-כן, עליה ברמת האסטרוגן בגוף האם לאחר הזרקת גונדוטרופינים, עלולה לשבש ייצור החלב. אם התינוק בלע מעט חומר, הוא יתפרק בקיבה שלו.

10/11/2018 | 16:13 | מאת: מיכל

הרי אם עובר דרך האם לתינוק אז זה עובר לקיבה שלו גם. מה ההבדל אם התינוק בולע ישירות? או דרך חלב האם?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית