בטא נמוכה אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

29/10/2018 | 16:04 | מאת: מישהי

שלום בתאריך 19/10 הוחזר בלסטוציסט בן 5 ימים. 9 ימים אחרי ההחזרה בטא עמדה על 8.8 (14 יום מהשאיבה) יום למחרת בטא עמדה על 10. (הבדל שיכול לנבוע מטעות מדידה בין מעבדות) לי ברור שמדובר במהלך לא תקין של ההריון. הרופאה הנחתה אותי להמשיך תמיכה ולבוא עוד יומיים לבדיקה חוזרת. 1. מדוע להמשיך תמיכה אם ההתפתחות לא תקינה? 2. האם המצב יכול לרמז על הריון חוץ רחמי? איך מוודאים שזה לא המצב?

29/10/2018 | 18:34 | מאת: פרופ' שחר קול

כנראה שמדובר בהיריון לא תקין. לא ניתן לשלול הריון חוץ רחמי, ולכן יש להמשיך ולעקוב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית