החזרה לאחר נטילת לטרוזול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/10/2018 | 17:05 | מאת: טל

שלום, לאחר מס' כשלונות בהחזרת עוברים, נשארו לי 5 מוקפאים. עבר כבר חודש+ מאז המחזור כך שלא בייצתי. הרופא אמר שהרירית ממש דקיקה ונתן לי לקחת לטרוזול במשך 5 ימים בכדי לעבות את הרירית (בכדי שיתרחש ביוץ) ולאחר 3 ימים לחזור לאולטראסאונד. במיטה והלטרוזול יגרום לביוץ, כמה זמן לאחר נטילת הכדור האחרון אמור להתרחש ביוץ? האם יש סיכוי שלא יגרום לביוץ? תודה

24/10/2018 | 07:34 | מאת: פרופ' שחר קול

התגובה ללטרוזול משתנה מאוד בין מטופלת אחת לאחרת, וגם אצל אותה מטופלת ממחזור למחזור. לכן יש לעקוב באופן אישי אחר התגובה , לוודא ביוץ ולתזמן אותו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית