יומיים של דימומים/הכתמות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/08/2018 | 20:16 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי כאמור אחרי הפלה מוקדמת בעקבות הפריה חוץ גופית.ניצפה לה ביוץ באולטרסאונד 10 ימים אחרי סיום דימומי ההפלה ואז 6-7 ימים אחרי אותו ביוץ לכאורה התחילו הפרשות/הכתמות חומות/אדמדמות קלות כמעט ללא קרישי דם.כבר עברו יומיים מלאים מאז שהתחילו הפרשות אלה והן לא מתגברות וגם לא מפסיקות.על מה זה מעיד והאם כדאי לקבוע תור לרופא המטפל ואם כן אז מתי?

22/08/2018 | 08:00 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לוודא ביוץ באופן הורמונלי, ולא רק על ידי בדיקות אולטרסאונד. אין דחיפות רפואית כעת.

22/08/2018 | 09:57 | מאת: עדכון

שלום לך. במהלכו של היום השלישי לתופעה ה"דימום"המוזר המשיך.זה בעוצמה פחותה מדימום ווסתי וגם הצבע והגוון שונה מאדום-זה יותר נוטה לחום-בורדו האם יתכן הריון(דימומי השתרשות)או שזו אפשרות לחלוטין לא סבירה?

22/08/2018 | 13:30 | מאת: פרופ' שחר קול

"דימום של השרשה" קיבל יחסי ציבור מופלגים.... עדיף בדיקת דם לוידוא המצב.

27/08/2018 | 11:09 | מאת: אלון

אתמול שבוע אחרי שהתחילה-הסתיימה התופעה כאשר ביומה האחרון היו הכתמות קלות. סיכום-6-7 ימים אחרי שהרופא מזהה את הביוץ הראשון לכאורה אחרי ההפלה המוקדמת בעקבות ההפריה החוץ גופית-התחילו הפרשות/הכתמות כמו ווסת אבל לא בדיוק -בגלל העוצמה המופחתת וגם הגוון של ההפרשות שזה לא בדיוק כמו בווסת.ואתמול כאמור התופעה הסתיימה אחרי שנמשכה שבוע. האם בנסיבות המקרה יש טעם שאשתי תעשה בדיקת הריון(ואם כן אז מתי?)או שזה מיותר?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית