יחסים אחרי התעברות ספונטנית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/08/2018 | 06:18 | מאת: אלון

בוקר טוב.אחרי ההפלה הכימית הרופא ובביקורת אחרי התאפסות בטא שהתבצעה באיחור של שבוע כנראה מהמועד המקורי שבו היתה אמורה להיות עקב נסיעה לחו"ל-הרופא זיהה זקיק גדול ודיבר על ביוץ.בהנחה שבביוץ הזה ניקלט הריון ספונטני ועד שניתן לזהותו בבדיקת דם(בערך שבועיים אחרי הביוץ)נקיים יחסים כולל אורגזמה של בת הזוג-האם זה יכול לגרום לנזק להריון הזה?

16/08/2018 | 06:20 | מאת: אלון

המילה הרופא הוקלדה בטעות בתחילת הפנייה המקורית.נרשם:אחרי ההפלה הכימית הרופא והמילה הרופא לא צריכה להיות שם.

16/08/2018 | 17:21 | מאת: פרופ' שחר קול

לא ייגרם נזק להריון

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית