תרומת ביצית בפעם השנייה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/07/2018 | 17:07 | מאת: רויטל

שלום רב. שמי רויטל בת 40, לפני כ3 שנים הריתי מתרומת ביצית בצ'כיה ונולד לנו ילד מקסים תודה לאל. ולפני כמה חודשים החלטנו לנסות שוב מאותה תורמת.. בתחילה אמרו שהיא תהייה מוכנה בתאריך נקבע לאמצע אוגוסט, התחלנו לעשות הכנה ושילמנו הכול.. אך משום מה היום נאמר לנו שהתורמת לא תהייה מוכנה לתאריך שנקבע והוצע לדחות בחודשיים נוספים לאוקטובר או לפנות לתוכנת נוספת. אנחנו ממש בהתלבטות... נשמע לשמוע דעות...

23/07/2018 | 18:13 | מאת: פרופ' שחר קול

זו החלטה אישית, לא רפואית. מבחינה רפואית טהורה אין הבדל בין תורמת אחת לאחרת. השאיפה לגנטיקה דומה של הילדים מובנת, ולכן ההתפשרות על הנושא היא סוגיה אישית שלכם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית