מדבקות אוורל.....................

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/06/2018 | 12:12 | מאת: מישהי

שלום רב, ררציתי לדעת האם מוכר לכם הנחייה להתחיל לקחת המדבקות מייד עם קבלת הווסת לימים ספורים ולא כתמיכה? חלק מפרוטוקול טיפול קצר במטרה שהזקיקים יהיו אחידים בגודלם? שנית-מהו המינון המקובל? חוששת מהמינון שניתן לי-4 מדבקות כל יומיים. סהכ 200 מק"ג. בעבר הגבתי מאד רע לפרוגינובה עד שנאלצתי להפסיק הטיפול. המינון שניתן לי אז היה 4 כדורים ליום.

09/06/2018 | 18:40 | מאת: פרופ' שחר קול

הטיפול מקובל כדי לדחות השאיבה אם יש שאלה של מועד הטבילה, או כדי להימנע משאיבה בסופ"ש. כדי לקבל "זקיקים אחידים" עדיף להתחיל כמה ימים לפני המחזור. 4 מדבקות כל יומיים זה די הרבה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית