קלקסן עם אספירין ושאלה לגבי דקפיפטל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

22/05/2018 | 12:40 | מאת: שלומית

שלום, 1.לאחר בעיות חוזרות בהשתרשות בלסטוציסטים, האם נהוג לקחת קלקסן יחד עם אספירין? אם כן, מה מינון באספירין הנהוג? ומאיזה יום בדרך כלל מתחילים לקחת קלקסן? בנוסף, האם נהוג לבצע פיפל בהחזרה על מדללים? 2. האם תוכלו להסביר לגבי לקיחת דקפיפטל לפני החזרה כשברקע אנדומטריוזיס? מה המטרה, כמה זמן הטיפול נמשך בדרך כלל? האם פרוטוקול ההחזרה שאחריו הוא הפרוטוקול הסטנדרטי? תודה

23/05/2018 | 08:56 | מאת: פרופ' שחר קול

1. נהוג לקחת תרופות אם יש הוריה רפואית לנטילתן. לא נהוג לעשות פיפל ביום ההחזרה. 2. כנראה מדובר על תמיכה לוטאלית. אין "פרוטוקול" להחזרה. יש החזרת עוברים ותמיכה לוטאלית שיש להתאים לכל מטופלת לפי מידותיה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית