אוקסופורין 400 תרופה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/05/2018 | 15:34 | מאת: אביבה

שלום , אני מקבלת כבר חודש ימים תרופה שנקראת אוקסופורין מינון 400 פעמיים ביום בתוספת ויטמין E זה למטרה שהרירית תתעבה . קראתי שהתרופה אוקסופורין יצא מהשימוש וכבר לא משתמשים בה יותר כיוון שהיא לא מועילה !! 1. האם זה נכון ? 2.מה השוני בינה לבין אספירין שגם עוזר לזרימה הדם ? תודה .

09/05/2018 | 16:44 | מאת: פרופ' שחר קול

מדובר על תרופה המיועדת לשיפור זרימת הדם על ידי (כנראה) הפחתת צמיגות הדם. אספירין פועל על ידי עיכוב פעילות טסיות הדם (חיוניים לקרישת הדם). אין הוכחה מדעית ששתי התרופות משפיעות על עובי רירית הרחם.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית