ערך הרירית במגמת ירידה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/04/2018 | 21:00 | מאת: לילך

פרופ' קול שלום , עד לפני חודשיים שלוש הרירית שלי הייתה בעובי 7-8 עברתי החזרת עוברים אך לצערי לא הצליח . לאחר מכן עברתי פעולת פיפל כדי לשפר את סיכוי ההצלחה ומאז הרירית שלי לא מגיע למינימום הרצוי נעה בין 4 ממ . מדוע ? קיבלתי את מלוא התמיכה ההורמנלית אך זה לא עזר . עברתי גם בדיקה היסטרוסקופיה כי גם המחזור התעכב (לאחר שסיימתי עם הגלולות). הבדיקה יצאה תקינה . מה עושים ? אולי רצוי לתת לגוף קצת לנח מכל הפעולות הפולשניות וההורמונים? האם הרירית ניזוקה ?? הרחם לא תקין?

25/04/2018 | 14:35 | מאת: פרופ' שחר קול

לא סביר כי נגרם נזק מהפיפל. קורה שהרירת מתעבה היטב בעת גירוי שחלות, אך לא כן בעת מתן אסטרדיול בלבד.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית