רירית דקה להחזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

21/04/2018 | 20:57 | מאת: סיגל

שלום , ברצוני לדעת מהי עובי הרירית האופטימלי להחזרת עוברים ? הרירית שלי לפני 4 ימים היה 5.5 ב- 17/4 . אני מיועדת להחזרת עוברים ב-29/4 . האם הרירית יכולה עדיין לצמוח לרירית טובה להחזרה ? או שאין סיכוי ? אני לוקחת כל מיני תרופות, חומצת אמינו, ויטמין e, ויאגרה, אסטרופם לנתיק וכבליעה. האם יש סיכוי ? ומדוע הרירית פתאום (בחודשיים האחרונים) נעשתה דקה יותר . עד לפני כמה זמן הרירית הייתה עבר ויפה...עברתי גם היסטרוסקופיה והכל היה תקין . תודה .

22/04/2018 | 09:40 | מאת: פרופ' שחר קול

אנו רוצים לראות רירית בעובי 7 ממ ויותר. גם רירית דקה יותר יכולה להניב הריון. רירית מתעבה טוב יותר בעת גירוי שחלות עם גונדוטרופינים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית