ביוץ וסיכוי להכנס להריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/03/2018 | 21:35 | מאת: מיטל

הי 1. מה גודל מינימלי שזקיק צריך להיות כדי שיתרחש ביוץ? 11 יש סיכוי? 2. במידה וכן היה ביוץ האם יש קשר בין גודל הזקיק שבייץ והסיכוי להקלט? כלומר אם היה ביוץ עם זקיק 11 הסיכוי להקלט יותר קטן מאשר ביוץ עם זקיק 19? אודה לתשובה על 2 השאלות תודה מיטל

21/03/2018 | 00:17 | מאת: מיטל

רציתי להוסיף שאני לא בטיפול . רק אסטרופם עשרה ימים לדחיית ביוץ

21/03/2018 | 09:06 | מאת: פרופ' שחר קול

1. אם מדובר על ביוץ טבעי: הגודל משתנה לפי הגיל. ככל שהגיל עולה, יורד קוטר הזקיק המבייץ. 11 ממ זה בכל קנה מידה - קטן מידי. בגודל זה זקיק לא אמור לבייץ באופן טבעי. 2. הסיכוי להריון מזקיק של 19 ממ הוא טוב יותר בהשוואה לזקיק של 11 ממ.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית