שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/12/2011 | 14:59 | מאת: גולדה

שלום, יש לי שאלה, אני אם לילד מקסים בן שנתיים וחי. מזה כ-9 חודשים אני מנסה להכנס להריון אך ללא הצלחה..כמובן בודקת ימי ביוץ ועשיתי בדיקות הורמונים ואלטרה סאונד..אך עדיין אין תוצאות,וזה כבר מתחיל להדאיג אותי.. מה עוד אני אמורה לעשות???

06/12/2011 | 15:15 | מאת: פרופ' שחר קול

לפנות לרופא נשים לצורך השלמת הברור (בא בחשבון: בדיקת זרע, צילום רחם).

06/12/2011 | 15:27 | מאת: גולדה

אכן ביצעתי בדיקות ברחם, והכל תקין, הזרע טרם נבדקת , אם כי נאמר לי שהסיכוי שיבוא ממני הוא מינימלי כי יש לנו ילד..

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית