חזרה לivf אחרי הפסקת הריון בשבוע 12
דיון מתוך פורום פוריות והפריה חוץ גופית
הפסקת הריון יזומה בשבוע 12.לאחר שבבדיקת שקיפות עורפית[שהייתה תקינה],התגלה ממצא משני בהתפתחות הגולגולת.לציין שהתחיל כהריון תאומים שכבר בUS ראשון.היה דופק חלש וגודל קטן והוא לא שרד.השני המשיך להתפתח .בוצעה הפסקת הריון.שאלתי,מתי אפשר לחזור לטיפולים? ההריון הזה הושג לאחר 8 הפריות.בת 35 ללא ילדים.אודה על התייחסותך.
לקריאה נוספת והעמקה
מיד לאחר מחזור טבעי שיגיע.
תודה על התגובה המהירה.סובלת משחלות פוליצסטיות וכמעט אין מחזור טבעי או סדיר.ומה אם חודשים לא יהיה? עוברת משבר רגשי קשה ביותר כרגע,אבל הזמן שעובר יכול רק להרחיק את החלום. תודות לך.מקוה שיש אפשרות להתחיל גם דרך טיול הורמונלי.
כחודש לאחר הפסקת הפסקת ההריון יש לבדוק רחם ושחלות באולטרסאונד. אם הכל תקין אפשר לתת פרוגסטרון סינתטי בכדורים (כגון דופסטון), כדי לגרום למחזור באופן תרופתי, ולהתחיל בטיפול נוסף.