כאבים לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

24/11/2011 | 23:24 | מאת: רויט

שלום לך ד"ר שחר קול! לפני שבועה עברתי החזרה של שני עוברים טובים בני 8 תאים. 4 ימים בערך אני מרגישה ש תוקף אותי כאב חד כמו ציריי לידה או כמו וסת מאוד כואבת. זה קורה 10 דקות ו כאב עובר ב כול שעת היום . אני מקבלת תמיכה של קרינון בוקר ערב. אני שואלת " מי זה יכול ליהיות הכאבים .העם זה כחה צריך ליהיות או מרמז על מה שהו לא תקין כמו היריון חוץ רחמי(בעבר עברתי 3 ללא טיפולים) או יכול ליהיות הפלה בעתיד הכרוב? ביום שלישי הכרוב יש עליי לבצעה בדיקת בטא. העם אפשר בשלב זה לבצע אולטראסאונד כדי לשלול היריון חוץ רחמי? תודה רבה לך

24/11/2011 | 23:26 | מאת: רויט

שכחתי לציין ש אין לי דימום ביכלל. רק בטן מאוד נפוחה גם שדיים . תודה

25/11/2011 | 14:33 | מאת: פרופ' שחר קול

השאלה של הריון חוץ רחמי אינה רלוונטית בשלב זה. מציע לבצע בדיקת הריון ביום שנקבע, ולפעול לפי התוצאה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית