אין אונות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

08/12/2012 | 11:57 | מאת: אסף

אני בן 36 כבר כמה שנים שאין לי זיקפה גם לא זיקפת בוקר גם בשימוש בסיאליס לויטרה וויאגרה אפילו נסיתי זריקות קורגקט בלו ועדין הזיקפה חלשה יש לציו שאני סובל מעודף מישקל גדול ונוטל תרופות רבות לרבות תרופות ללחץ דם כגון אקספורג ודרלין סטטנים כגון פרוליב תרופות נוגדות חרדה כגון איקסל ואסיוול אני מתוסכל מהמצב מה בכל זאת אפשר לעשות אובחן אצלי גם וריקוצלה וספירת זרע נמוכה האם יש קשר בין הדברים

המצב מורכב מידי כדי לפתור אותו בתשובה בפורום. ממליץ לך לפנות לרופא העוסק ברפואה מינית

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות