עזרה בהבנת תוצאות US אשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

01/11/2012 | 15:49 | מאת: ש.ו

ד"ר שלום, להלן תוצאות בדיקה שעשיתי עקב renal colic rt. עזור לי לפענח את התוצאה. בתודה מראש, שחר כולל דופלר א.ס אשכי *סיבת ההפניה: PAIN TESTIS Right : *ממצאי =================== שמאלי מבנה ציסטי כ 0.3 ס"מ.  , באש  תקיני  בגודל ומרק  האשכי  מודגמת זרימה תקינה באשכי דו צדדי. בראשו הימני 2 ציסטות קטנות / ספרמטוצלה בגודל עד כ 0.3 ס"מ  האפידידימיס בגודל תקי ריבוי קל של נוזל /הידרוצלה דו"צ. עדות לוריקוצלה.  אי : סיכו כמתואר, למעקב .

הבדיקה תקינה. הממצאים המתוארים הם ממצאים שפירים ונפוצים. כמובן שיש להראות את התשובה לאורולוג המטפל שהפנה אותך לבדיקה.

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות