תכיפות במתן שתן, ואי הרגשת "שובע" לאחר מתן השתן,

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

21/09/2012 | 22:56 | מאת: אנונימי

שלום רב. כבר חודש פלוס שאני סובל מהתופעה, לחץ על השלפוחית וצורך לתת שתן כל כמה דקות. גם כאשר אני נותן שתן ישנה הרגשה שלא יצא הכל ועדיין יש חשק להשתין. זה מציק לי בטירוף ואני מתוסכל מזה. הייתי אצל הרופא כבר פעמיים, נעשו בדיקות דם, שתן, תרבית, וכלמידיה והכל תקין טופלתי כבר באנטיביוטיקה (8 ימים של "צפוויט פורטה 500MG" , ולאחר שזה לא עזר 7 ימים של "ציפרודקס). אשמח לשמוע את חוות דעתך להמשך טיפול. תודה מראש

נשמע שצריך לבצע בדיקות הדמיה כמו סונר כליות ודרכי שתן כולל התרוקנות ויתכן שגם ציסטוסקופיה

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות