עזרה דחוף תודה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ואין-אונות

10/08/2012 | 01:00 | מאת: אלון

שלום רב אני אחרי תאונת דרכים עשיתי צילום C.Tוהתגלה פריצות דיסק בL345וS1 ופגיעה שורשית בחוליות האלה . עקב כאב חזק בגב המליצו לי על זריקה אפידורלית בגב עשיתי הזריקה באותו יום נתקלתי בעצירת שטן והכניסו לי קטטר אחרי זה הוציאו לי הקטטר אבל אני כבר כמעט חודש סובל מכאב נוראי בבטן תחתונה מצד שמאל . השאלה שלי ממה יכול לנבוע הכאב הזה ? הייתי אצל אורולוג הציע לי לעשות בדיקה CMG לפי הבדיקה הזאת במה הוא חושב ?

שלום, כדאי להפנות את השאלה הזו לרופא ששלח אותך במקום לנחש ניחושים

מנהל פורום אורולוגיה ואין-אונות