שלום לרופאה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/11/2011 | 11:00 | מאת: יונה

רציתי לברר האם זה תקין שחברה משנה הרכב של תרופה בה תלויים בריאותם וחייהם של חולים רבים? אלפים בישראל מתלוננים על סבל,ולא רק בישראל אלא בכל מדינה שבה התרופה הזו שווקה. ובמיוחד רציתי לברר,האם קיימת גם מחאה של הרופאים המטפלים, שרואים יום יום את המצב שנוצר?

שלום יונה אינני יכולה לדבר בשם רופאים אחרים, אבל אני יכולה להעיד על עצמי ועל חבריי, שאכן פנינו בעניין זה להנהלות שלנו ולראיה אכן מכבי מייבאת עכשיו את היוטירוקס ובקרוב מאד גם את הסינטוראיד. בברכה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת