בעיות בתרופת האלטרוקסין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/11/2011 | 21:22 | מאת: ג'ודי

שלום רב, אני נוסעת לכמה חודשים לחו"ל. כרגע אני עדיין לוקחת את האלטרוקסין הישן. אך יש לי כבר מרשמים לתרופה החדשה-הבעייתית של חברת אספן. הרופא אומר שאני צריכה להתרגל ולעשות בדיקת דם לאחר שאני לוקחת את התרופה החדשה, אך במקום ששם אני אשהה יש לי בעייה בלעשות בדיקות ומעקב. מה עושים! אני ממש מיואשת ופוחדת . נוסף לכך ברצוני לשאול אם תרופת סינטרויד היא בדיוק אותה תרופה של האלקרוקסין הישן. אודה לך מאוד על תשובתך

מציעה לך לפנות לפורום רוקחות לגבי ההשוואה בין התרופות. בהצלחה ונסיעה טובה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת