שואלת את הרופאה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/11/2011 | 18:05 | מאת: בטי

אני כבר לוקחת כדורים בשביל הבלוטה זה 25 שנים התחלתי בארה"ב עם levothroid וזה היה בסדר בלי תופעות לוואי עליתי ארצה לפני 22 שנים והתחלתי עם האלטרוקסין הישן וזה היה בסדר בלי תופעות לוואי ואז התחלתי עם האלטרוקסין החדש באפריל ואז כל הבלגן התחיל. כלומר,לפני האלטרוקסין החדש כבר היה לי ניסיון עם שני כדורים שונים בלי בעיות הבעיה היא האלטרוקסין החדש - זה עדיין משפיע. הנזק שזה גרם עדיין קיים בגוף ולא יוצא כבר חודשיים למרות שעברתי ליוטירוקס. האם במצב שלי אוכל לקבל סינטרואיד במכבי?

שלום רב למיטב הבנתי סינטרואיד יאושר במכבי למי שאינו מאוזן או שפיתח אי סבילות גם לאלטרוקסין וגם ליוטירוקס. שבוע טוב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת