קראתי דברי רוקחת בפורום מסוים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/11/2011 | 17:57 | מאת: גלית

שענתה כך לשאלה על "הזמינות הביולוגית" של האלטרוקסין החדש: "הזמינות הביולוגית" היא הכמות שנספגת מכל כדור מהרגע שהוא נבלע ועד הרגע שהוא מופרש....משרד הבריאות היה אמור לעשות בדיקות של "ביואקויוולנס", שבודקות את "הזמינות הביולוגית" של הכדור החדש לעומת הכדור הישן. למיטב ידעתי,הכדור אושר מבלי שהבדיקה נעשתה. אולי הוועדה שמינה מנכ"ל משרד הבריאות,תוציא לאור את הנתונים הפורמלים ואז כולנו נהיה חכמים יותר להבין מה פגום בתרופה החדשה. ד"ר ברק, אשמח לשמוע דעתך על הדברים.תודה מראש.

לא הבנתי מה השאלה?

19/11/2011 | 19:27 | מאת: גלית

האם באמת מישהו היה צריך לעשות בדיקה לאלטרוקסין החדש לפני שהוא אושר והתרשל בתפקידו?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת