כריתת פרתירואיד אונה ימנית תחתונה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

19/11/2011 | 11:16 | מאת: שולמית

לפני 5 חודשים עברתי את ניתוח הכריתה הפתלוגיה היתה שזהה לא ממאיר] עשיתי עכשיו בדיקות ca-calcium [b] 10 pth 87 calcim [u] 24 hr 334.4 לפי הבנתי הערכים גבוהים מה לעשות? בתודה שולמית

שלום שולמית על פניו נראה שהניתוח לא זיהה את הבלוטה המוגדלת מכיוון שהערכים עדיין מוגברים, אבל אין לי את כל הנתונים כגון הערכים לפני הניתוח, בדיקות ההדמיה והפתולוגיה של הניתוח. ממליצה לך לפנות שוב לאנדוקרינולוג עם כל החומר, אין דחיפות. בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת