בשורה למבוטחי מכבי,

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/11/2011 | 21:11 | מאת: איציק

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-282132-00.html מכבי תייבא סינטרואיד בכמות גדולה ובמחיר של 14 שח לבקבוקון. כל מטופל שהיוטירוקס לא מתאים לו יהיה זכאי לסינטרואיד ,ישירות מרופא משפחה,ללא שום פרוצדורה נוספת. השאלה היא,מדוע מטופל מקבל יוטירוקס רק לאחר שחווה גהנום מאלטרוקסין ואז,רק לאחר גהנום נוסף עם היוטירוקס ,יהיה זכרי לקבל סינטרואיד? למה צריך לעבור 3 מדורי גהנום עד לקבלת הכדור נטול תופעות הלוואי?

בבדיקה שערכתי עכשיו עם מנהל בכיר במכבי, אכן, סינטרואיד יהיה זמין גם במכבי שירותי בריאות...

18/11/2011 | 08:17 | מאת: איציק

או שיהיו תנאים מוקדמים כמו חוסר סבילות גם לאלטרוקסין וגם ליוטירוקס?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת