דוקטור ברק,האם אפשר לסכם כך:

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

17/11/2011 | 20:01 | מאת: רוית

אלטרוקסין החדש גרם לתופעות לוואי קשות אצל מטופלים רבים בארץ ובעולם. היוטירוקס הינה חלופה שלא מתאימה לכולם,גם לה תופעות לוואי קשות. הסינטרואיד היא תרופה טובה מאד,ללא תופעות לוואי ומבוקשת על ידי מטופלים רבים,אך בשל מחירה הגבוה,היא איננה ניתנת ברוחב לב על ידי הקופות.

18/11/2011 | 13:29 | מאת: איציק

הסיכום הוא שקודם כל נותנים את מה שהכי זול ורק לבסוף נותנים את מה שהכי מתאים.

שלום רב שלום רב אני לא נכנסת לשיקולים כלכליים שאינם מוכרים לי דיים, אך מן הסתם כאשר תרופה זולה יותר מתאימה למרבית המטופלים, יש הגיון במתן תרופה זהה (מבחינת החומר הפעיל) יקרה יותר רק למי שהתרופה הראשונה אינה מתאימה לו. כך נהוג בכל העולם ולגבי כל תרופה כמעט. רפואה הוא משאב יקר ועל מנת לתת לכולם צריך לקצץ בכל מיני מקומות כואבים יותר או פחות. והנושא אינו פתוח לדיון בפורום זה. שבת שלום

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת