חוסים בבית אבות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/11/2011 | 20:07 | מאת: נעמה

בבית האבות בו אני עובדת יש כ-200 חוסים,חלקם הגדול נזקק לאלטרוקסין בגלל תת פעילות הבלוטה. שמתי לב שלאחרונה שערותיהם נושרות,הם גם פיתחו אלרגיה ואדמומיות בעור,נשים בנות 80 ו-90 שמתלוננות על גלי חום כמו בגיל המעבר.בסך הכל הם סובלים מאד. לחלק מהחוסים אין בכלל בלוטה כי היא הוסרה בניתוח. כואב לי הלב לראות ואני לא יודעת איך לעזור.הרופא במקום טוען שזה שום דבר,האלטרוקסין בסדר גמור.אלה שנמצאו לא מאוזנים,הוא הוסיף להם מינון,אבל המסכנים האלה מאד סובלים ,תוספת המינון לא עזרה וידיי כבולות. מה לדעתך אני אמורה לעשות?

וואו, בעיה. את מוזמנת להפנותו לפורום ואשמח לעזור לו. ואם לא תהיה ברירה אולי יהיה מוצדק לפנות למשרד הבריאות לעזרתו?!

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת