שלום לך דוקטור ברק

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/11/2011 | 19:43 | מאת: נוגה

אני חברה בקופת חולים מכבי וגרה ברמת השרון. ביקרתי אצל אנדו' וקבלתי מרשם לסינטרואיד.קבלתי גם טופס 29 ג. עכשיו הבעיה שלי היא כזאת, בבתי המרקחת של הקופה בכלל אין את התרופה הזו במלאי. ניסיתי בסופרפארם והם הכניסו אותי לרשימת המתנה ואמרו שיגיע תוך חודש ימים. מה לעשות בינתיים? לחזור לאלטרוקסין? אני רוצה להדגיש כי מאד מאד מאד סבלתי מאלטרוקסין.חשבתי שאני הולכת למות. היתה לי חולשה,חום-קור מתחלפים,הזעות במיוחד בלילה,לא הצלחתי לישון,פריחה בגוף,אדום בעיניים,השמנה,נפיחות בבטן עד שהבגדים לא עלו עלי,השערות נפלו לי מהראש אפילו בלי להסתרק. אני מאד רוצה לצאת מהמצב שלי ושמעתי שסינטרואיד לא עושה את כל הדברים האלה.איך אפשר להשיג את התרופה בלי לחכות חודש ימים להספקה של סופרפארם?

נוגה שלום למיטב ידעתי יש במכבי מחוז השרון מלאי קטן של סינטרואיד למי שאושר לו ובסופרפארם יש בוודאות כפי שכתבתי אתמול

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת