הרופאים בכללית לא שמעו

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/11/2011 | 19:37 | מאת: מאגי

הרופאים בכללית לא שמעו על סינטרואיד. ניסיתי את החלופה בשם אאוטירוקס והיא גרמה לי המון בעיות והרגשה רעה,גם כאבי ראש חזקים וגם שלשולים בנוסף לזה היו לי בחילות והקאתי פעמיים ביום. עם הקאות כאלה ושלשולים כאלה,האם התרופה בכלל נספגת? אני מקיאה אפילו מכוס מים. הפסקתי את האאוטירוקס וכל התופעות הפסיקו. עכשיו אני מנסה להשיג סינטרואיד אבל הרופא שלי בכלל לא שמע על התרופה הזו והיא לא נמצאת ברשימת התרופות של קופת חולים כללית.מה הצעתך?

שלום רב כל רופא יכול לתת לך מרשם פרטי! וטופס 29ג לתרופה ותוכלי לרכוש אותה במחיר מלא שהוא כ 90 ש"ח ל 90 כדורים.בהצלחה

17/11/2011 | 13:05 | מאת: שרון

בבית המרקחת שור-טבצ'ניק אמרו לי שמחיר קופסה של 90 כדורים הוא 250 ש"ח!

17/11/2011 | 18:00 | מאת: הכללית

קראתי את דברייך וברצוני להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות כדי שתדברו והוא ינסה לסייע לך באופן אישי. לשם כך, אודה לך אם תמלאי את פרטייך האישיים בלינק המצורף: http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/ ונציגנו יצור עמך קשר טלפוני בהקדם. רק בריאות, קרן , נציגת כללית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת