תופעות לוואי מיוטירוקס

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

16/11/2011 | 17:45 | מאת: גליה

לצערי,לאחר 5 שבועות עם יוטירוקס אני סובלת מתופעות לוואי לא נעימות.אני חברה בקופת חולים הכללית,מהו התהליך שעלי לעבור כדי לזכות בסינטרואיד? תודה רבה על התשובה.

אין לי מושג מאחר ואיני עובדת בכללית. מציעה לך לפנות למוקד שלהם או באמצעות הרופא.בהצלחה

17/11/2011 | 17:59 | מאת: הכללית

קראתי את דברייך ואני רוצה להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות כדי שתדברו והוא ינסה לסייע לך באופן אישי. לשם כך, אודה לך אם תמלאי את פרטייך האישיים בלינק המצורף: http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/ ונציגנו יצור עמך קשר טלפוני בהקדם. רק בריאות, קרן , נציגת כללית

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת